Мария Грънчарова наскоро отбеляза своя 50-ти рожден ден, а начина, по

...
Мария Грънчарова наскоро отбеляза своя 50-ти рожден ден, а начина, по
Коментари Харесай

Мария Грънчарова навърши 50, а начинът, по който изглежда, е феноменален

 Мария Грънчарова неотдавна означи своя 50-ти рожден ден, а метода, по който наподобява, е свръхестествен. Певицата умерено може да постави в дребния си джоб надалеч по-млади свои колежки, които сигурно влагат доста повече, с цел да наподобяват добре.

Няма да повярвате какво тъкмо прави поп певицата, с цел да се радва на такава визия и най-много с каква философия живее живота си. Тайната й падна, а най-доволни от това са правилните й почитатели.

Оказа се, че Мария дължи съвършената си визия най-много на ген. Но и освен, несъмнено. Майката на певицата също наподобява отлично за възрастта си. " На нея не може да й дадеш 76. Аз се майтапя, че проблемите ме карат да наподобявам все по-добре и по-добре. Нямам намеси по лицето от никакво естество. Използвам скъпа здравна козметика.

Да, може би това, че упражнявам има значение. С какво се храня доста не внимавам. Имам самочувствието, че наподобявам добре, само че не знам какво се дължи това ", признава изпълнителката, която сега е на отмора край морето с най-хубавата си приятелка пред " Телеграф ". И прибавя:

" Не един и двама ми вършат похвали, и мъже, и дами, които ме виждат за първи път онлайн не имат вяра, че съм  на 50. Единственото, което поставям като изпитание е да подкрепям почти едни килограми. Преди вървях на фитнес, само че стопирах. Сега върша извършения у дома. Достатъчно е да отделиш един час дневно с цел да поддържаш форма ".

За юбилея си певицата отхвърля да е правила равносметки. Споделя, че не съжалява за нищо.

" Може би доста неща не съм направила както би трябвало, може би съм имала пъклен доста благоприятни условия, които съм пренебрегнала, само че това е моята орис и аз съм я следвала. И съм признателна само и единствено, че има имам хора, с които съм щастлива с които да продължа да пребивавам живота си. За тези 50 години най-хубавото нещо, което ми се е случило е да родя сина си.

Помня този миг и в никакъв случай няма да го не помни. Каквото и да съм правил през годините, каквото да съм творила и сътворила, по-важно от това - задачата да си майка в този живот и да създадеш живот няма. Той ми осмисли живота. Смисълът на живота преди да имаш дете е друг “, разкрива певицата. 

За най-тежък миг в живота си дефинира гибелта на татко си.  " По-тежък от този нямам. Надявам се в никакъв случай да нямам. Иначе  разочарования бол ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР